Η μουσική παραγωγή βρίσκεται στον πυρήνα της NOICES και είμαστε πάντα έτοιμοι να δουλέψουμε μαζί σας για ένα αποτέλεσμα που θα ξεχωρίσει. Είτε πρόκειται για γνωστό καλλιτέχνη είτε πρωτοεμφανιζόμενο, η προσέγγισή μας χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, βαθειά γνώση του αντικειμένου, πολύχρονη εμπειρία και πάνω απ’ όλα μεράκι για δημιουργία.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Ερμής Κοντούδης και η ομάδα τους, σε προσκαλούν στα 2 recording studios της εταιρείας, τα οποία καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος μουσικών στυλ και είναι πάντα διαθέσιμα για όμορφες στιγμές έμπνευσης.

Δώσε στην μουσική σου το χρώμα που της αξίζει, σπάσε τα καθιερωμένα με ένα σενάριο το οποίο θα αναδείξει το έργο σου και θα καθηλώσει τον θεατή. Η NOICES διαθέτει in-house υπηρεσία video production ενώ την ίδια στιγμή διατηρεί και ένα μεγάλο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει για τις παραγωγές τους.

Είμαστε δίπλα σου από την αρχική έμπνευση μέχρι και την ολοκλήρωση του video clip, με ιδέες, επαγγελματισμό, έξυπνες λύσεις και προτάσεις, μα πάνω απ’ όλα με διάθεση για δημιουργία.

Έλα στην NOICES και ανακάλυψε μία ομάδα από ειδικούς επαγγελματίες, όπως μακιγιέρ, στυλίστες, ενδυματολόγους, εικονολήπτες, χειριστές drone, μοντέρ, φωτιστές κ.α, οι οποίοι βρίσκονται εδώ για να σε βοηθήσουν να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Χάρισε στους ακροατές σου αλλά και σε νέους ακόλουθους, όμορφα στιγμιότυπα από την ενασχόλησή σου με την μουσική και την συμμετοχή σου στον ευρύτερο χώρο της τέχνης. Ανάδειξε εκείνον τον εαυτό που κρύβεις, τόνισε εκείνα τα στοιχεία που υπηρετούν την τέχνη σου και μοιράσου το υλικό για ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό marketing.

Είτε πρόκειται για κοινωνικά δίκτυα, συνεντεύξεις σε περιοδικά & blogs, εξώφυλλα μουσικών έργων, υλικό pre-press, αφίσες κ.α., οι φωτογραφίες θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην διαδρομή σου και θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις περισσότερους funs!

Στην NOICES βρισκόμαστε πάντα δίπλα σου, προσφέροντας υψηλού επιπέδου και αισθητικής φωτογραφικό υλικό, πάντα με γνώμονα τον χαρακτήρα σου, τις ανάγκες προώθησης της δουλειάς σου αλλά και τα trends της αγοράς. 

Στην NOICES έχουμε την πεποίθηση ότι μία επιτυχημένη καλλιτεχνική πορεία, απαιτεί την υιοθέτηση και επιχειρηματικών πρακτικών από την πλευρά του καλλιτέχνη ή της ομάδας του. Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις τον δικό σου μοναδικό χώρο παρουσίας, την δική σου βιτρίνα, το δικό σου καλλιτεχνικό κατάστημα. Έναν διαδικτυακό χώρο, μία ιστοσελίδα, μέσω της οποίας θα μπορείς να ενημερώνεις το κοινό σου για όλες τις καλλιτεχνικές σου δραστηριότητες.

Στην δική σου ιστοσελίδα, ο επισκέπτης μπορεί μεταξύ άλλων:

  • να ανακαλύψει το υλικό σου (μουσική, συνεντεύξεις, videos, photos κτλ). το οποίο θα παρουσιάζεται με τον βέλτιστο τρόπο
  • να ενημερωθεί για τις προγραμματισμένες σου εμφανίσεις ή άλλα events
  • να αγοράσει εισιτήρια, να κλείσει θέση σε events, να πάρει μέρος σε διαγωνισμούς κτλ
  • να αγοράσει ή να δωρίσει σε φίλους το δικό σου μοναδικό merchandise
  • να μάθει περισσότερα για εσένα ή αν είναι δημοσιογράφος να αντλήσει χρήσιμες πληροφορίες, μέσα από ένα εκτενές pre-press υλικό
  • να βρει άλλες ενδιαφέρουσες  υπηρεσίες ή υλικό που θα μας προτείνεις και θα υλοποιήσουμε μαζί.

Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη, με χρήσιμες συμβουλές και προτάσεις αλλά και την απαραίτητη εξειδίκευση / υποδομή, ώστε να καλύψει τις διαδικτυακές απαιτήσεις μίας σύγχρονης καλλιτεχνικής ιστοσελίδας.

Μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες για ένα ολοκληρωμένο marketing, είναι η δημιουργία περιεχομένου. Η ομάδα της NOICES θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το δικό σου πρωτότυπο περιεχόμενο και να χτίσεις μία σταθερή σχέση με το κοινό σου.

Ζωντανές συνεντεύξεις, ραδιοφωνικά spots ή εκπομπές, live streaming, οπτικοακουστική κάλυψη εκδηλώσεων / lives, δημιουργία εικαστικών / artworks, μακέτες αφισών, σχεδίαση landing pages κτλ, είναι μόνο μερικές από τις εφαρμογές της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Πάντα να θυμάσαι πως το κοινό σου δεν θέλει απλώς να ακούει την μουσική σου, θέλει να ταυτιστεί με το πρόσωπο, με τον άνθρωπο που δημιούργησε αυτήν την  μουσική. Και ένας από τους πιο δοκιμασμένους τρόπους -σε ψηφιακούς όρους- για να το πετύχεις, είναι μέσω του περιεχομένου που δημοσιοποιείς τακτικά. 

Πως θα σου φαινόταν να πουλάς τα δικά σου πρωτότυπα -branded- προϊόντα; Από ένα απλό μπλουζάκι με το λογότυπό σου μέχρι την δική σου σειρά αρωμάτων ή ρούχων. Η NOICES μπορεί να σε φέρει σε επαφή με την βιομηχανία του branding ή ακόμη και με την πραγματική παραγωγική διαδικασία, ώστε να δημιουργήσεις μία δική σου πρωτότυπη σειρά προϊόντων.

Στις μέρες μας το merchandise μπορεί να είναι προσιτό σε όλους, χωρίς μεγάλες δεσμεύσεις ή δαπάνες. Κλείσε ένα ραντεβού με την ομάδα μας και θα σε βοηθήσουμε να στήσεις το δικό σου ολοκληρωμένο eshop με τις πιο σύγχρονες πρακτικές της αγοράς!

Όλες οι καλλιτεχνικές δημιουργίες, όσο ιδιαίτερες ή ξεχωριστές κι αν είναι, μπορούν να έχουν ένα θερμό κοινό που θα στηρίξει τον καλλιτέχνη ηθικά και οικονομικά. Το κλειδί για μία επιτυχημένη πορεία είναι να “φτάσει” το έργο σου στον ενδιαφερόμενο, μία διαδικασία επίπονη αλλά και απόλυτα απαραίτητη. Το marketing δεν περιορίζεται αποκλειστικά στην διαφήμιση ή στον ψηφιακό χώρο, αντίθετα πρόκειται για μία ολιστική και διαρκή διαδικασία προσέγγισης του καλλιτέχνη με το κοινό του. Μπορεί να είναι οι εμφανίσεις σε lives και events, οι ενδυματολογικές επιλογές, η κοινωνικοπολιτική τοποθέτηση, ο ίδιος ο χαρακτήρας του καλλιτέχνη και τόσα άλλα.

Στην NOICES μπορούμε να σχεδιάσουμε εποικοδομητικά την προσέγγιση marketing που θα ακολουθήσεις και να σε βοηθήσουμε να το επικοινωνήσεις στο κοινό που πραγματικά ενδιαφέρεται για την τέχνη σου. Εκμεταλλεύσου τον προωθητικό μας μηχανισμό, το δίκτυο επαφών αλλά και την τεχνογνωσία μας, ώστε να χτίσεις μία στιβαρή εικόνα και να διαδόσεις τις δημιουργίες σου στοχευμένα και αποδοτικά!